Meniu
Cos cumparaturi

Informatii livrare

Livrarea produselor - Costuri

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid Sameday. Costul de expediere al oricarui produs prezent pe site este de 25 RON (inclusiv TVA) la oricare punct de lucru al firmei de curierat mentionata. Pentru fiecare kilometru suplimentar taxa este de 1 leu. Pentru colete care cantaresc mai mult de 1 kg se va percepe o taxa suplimentara conforma cu lista de tarife curier.

Plata la livrare se face numerar, în lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factură și bon fiscal). Curierii rapizi cu care colaboram NU vă pot solicita nici o altă sumă în afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB).

Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de pe site-ul nostru se încadrează între 1 și 3 zile lucrătoare din momentul înregistrării si confirmării comenzii. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit numai anunțându-vă în prealabil despre această situație. În cazul în care nu puteți fi contactat la data și ora stabilite pentru livrare, vom păstra bunurile comandate timp de trei zile lucrătoare, interval în care vom încerca să vă contactam din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici in acest interval de timp nu puteți fi contactat, comanda va fi anulată.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. LifeStyle Medical va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta returnarea produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, nu au ambalajul original si eticheta produsului.

Din cauza problemelor interne de organizare și logistică ale acestor firme, termenele de livrare anunțate de către noi (24-48 de ore din momentul expedierii) nu sunt sigure și acestea se pot modifica fără înștiințare prealabilă. Mai mult, este datoria noastră să vă anunțăm ca orice termen de livrare sau promisiune oferită direct dumneavoastră de către reprezentanții firmelor de curierat rapid este relativ și trebuie considerat ca atare, lifestylemedical.ro nu isi asuma nici o răspundere pentru aceste promisiuni.

Nu se fac livrari in afara Romaniei.