Meniu
Cos cumparaturi

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

  Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului w. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. lifestylemedical.ro este un site propietatea firmei SC Ciobanoiu Maria II, persoana juridica romana infiintata legal in anul 2022 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: 45630928; Registrul Comertului: F16/120/2022,, cu sediul in Craiova, Str. Cosuna, nr. 26 isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile fara nici o notificare prealabila.

Drepturi de Autor

   Tot continutul site-ului este propietatea Lifestyle Medical, aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

Licenta de acces pe site

   Lifestyle Medical, iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul lifestylemedical.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care Lifestyle Medical, isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul lifestylemedical.ro si nicio parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al Lifestyle Medical, Lifestyle Medical, poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara obligatia de a motiva aceasta decizie.

Descrierea produselor

   lifestylemedical.ro foloseste descrieri identice ale produselor, de asemenea imaginile sunt identice cu cele ale produselor pe care le veti achizitiona. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc lifestylemedical.ro le poate comanda special pentru dumneavoastra si va notifica asupra acestui lucru. Puteti solicita in orice moment explicatii detaliate trimitand un mail la office@lifestylemedical.ro.

Taxe si adaosuri

   Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. Lifestyle Medical, nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul lifestylemedical.ro se practica adaosuri comerciale cuprinse intre 0 si 100%.
   Cheltuielile de expeditie sunt 25 RON daca exista sediu Sameday in localitatea de livrare a comenzii, in caz contrar kilometrii suplimentari sunt suportati de destinatari.

Conditii de returnare

   Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Lifestyle Medical va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta returnarea produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, rupturi, zgarieturi, nu au ambalajul original si eticheta produsului.
   Produsele comandate raman proprietatea Lifestyle Medical pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata. Plata produselor comandate se poate face prin ramburs/numerar la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea, integral in momentul primirii produselor.
   Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site se pot returna dupa notificarea scrisa a Lifestyle Medical In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform sau returnarea contravalorii produsului si a cheltuielilor de expeditie. Cheltuilelile aducerii la conformitate (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre Lifestyle Medical.

Documente contractuale

   Prin lansarea unei comenzi electronice pe site-ul lifestylemedical.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
   Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
     - Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.
     - Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul).
     - Termeni si conditii.

Extinderea obligatiilor/drepturilor Vanzatorului/Cumparatorului

   - Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
   - Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;
   - Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
   - Vanzatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.
   - Preturile afisate pe site sunt valabile in momentul lansarii comenzii, acestea fiind actualizate zilnic. Reducerile, promotiile sau discounturile nu sunt cumulative, aplicandu-se intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.
   - Preturile sunt afisate in lei (RON) si includ TVA (19%).  

Utilizarea site-ului este interzisa persoanelor sub 16 ani.